CoreCumin® oplosbare curcumine bij multiple myeloom (beenmergkanker)

Persoonlijk verhaal - Advancare Corecumin in water oplosbare curcumine

"Eind 2018 is bij mij multiple myeloom vastgesteld. Via een zoektocht, waarbij ik direct ben gestart met curcuminemelk (gemaakt van verse kurkumapoeder, slagroom en zwarte peper), kreeg ik via mijn zus deze curcuminedruppels (Corecumin® van Advancare).

Ik gebruik deze nu meer dan een jaar en ik ben er heel blij mee! Ik neem drie keer per dag de druppels. ‘s Ochtends gelijk bij het opstaan (nuchter), rond het middaguur (niet nuchter) en s'avonds voor het slapen gaan op nuchtere maag. Ik los de druppels altijd op in een beetje warm water. De druppels geven bij mij geen bijwerkingen.

Eigenlijk had ik moeten starten met de behandeling begin 2019, maar heel waarschijnlijk door het gebruik van de curcumine, zijn mijn afwijkende waarden goed gestabiliseerd, waardoor er momenteel geen progressie van de ziekte is. Daarmee heb ik vooralsnog de ingrijpende behandeling, waaronder een dubbele stamceltransplantantie, in goed overleg met mijn specialist, kunnen uitstellen.

Dit betekent alles voor mij, als moeder van nog twee jonge kinderen. Het stelt me in staat een redelijk normaal leven te leiden! Mijn hematoloog denkt dat de curcumine zeker een positief effect heeft, naast dat mijn eigen immuunsysteem ook hard aan het werk is om de myeloomcellen (kankercellen in het beenmerg) de baas te blijven."

Omwille van privacy wordt de naam van deze gebruiker niet vrijgegeven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Lees ook: https://casereports.bmj.com/content/2017/bcr-2016-218148.full